• 201712_arctic_cat_05621.jpg
  • AMT-210DC_action_18ny.jpg
  • arronet_18c.jpg
  • Capelli_BR65_2019_action_8nykopia.jpg
  • kawa2020.png
  • kawabruteforce2020.jpg
  • MountainCat_AlphaOne_MY21_Red-Black_1761_r5_003_-_kopia.jpg
  • tempest-650.jpg

 

Båtar

 

I vår Blocket-butik finns alla våra annonser på båtar som finns i lager. Tryck på Blocket-loggan för att komma dit. 

 

 

Capelli

Capelli Tempest 850

Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. Capelli är båtarna för dig som önskar njuta av lyxig komfort och gott om plats för umgänge utan att för den skull behöva avstå från praktiska stuvutrymmen och förstklassiga sjöegenskaper. Samtliga båtar är "Powerwed by Suzuki" och levereras förmonterade med Suzukis reglage och instrument. 

DSC 0288ny

 

 

Arronet

arronet18c

I en Arronet-båt får du både körglädje och stabilitet i ett. Båtarna tillverkas i Öregrund av saltvattenbeständig aluminium, med förstärkta krav och ett minimum av åldrande material. De är handgjorda och tål tuffa påfrestningar tack vare en stark konstruktion. Skulle båten vattenfyllas flyter den ändå, eftersom den är försedd med luftkuddar. Vi kan erbjuda modellerna Arronet 16 och 18, som levereras med fyrtaktsmotorer från Suzukis utombordarprogram. Du får en komplett båtlösning med god prestanda, bränsleekonomi och tillförlitlighet. 

arronet

 

 

Realcraft

600Cabin 1 wi

Realcraft har båtar som passar till familjens utflykter, öpendlaren, sportfiskaren, till dig som vill kombinera familjens utflykter med sportfiske. Det finns något för alla!
-Lättskötta aluminiumbåtar
-Högsta kvalité till ett mycket attraktivt pris
-Kraftigt helsvetsat skrov gjort av marinaluminium 5083 med längs- och tvärgående balkar
-Alla modellerna är väldigt lättdrivna och därmed bränslesnåla vilket också gör att båtarna är mer miljövänliga än tyngre båtar

RC480BR wi

 

 

Kimple

kimple430catch

Kimples båtar tillverkas av marinaluminium och har en låg bränsleförbrukning tack vare att de väger lite och har skrovformer som gör att de planar lätt. Med en motor från Suzukis utombordarprogram får du en båt med god bränsleekonomi och ett bra andrahandsvärde.

kimple sniper

 

 

Terhi

terhi445

En Terhi ABS-båt är ett säkert val för hela familjen. Båtarna är beständiga och väldigt slagtåliga, och de bibehåller sitt värde längre än andra likartade båtar.

Terhi ABS-båtar är ytterst stabila och lättskötta, och en hög slutfinish gör att hela familjen njuter av båtlivet. Bekanta dig med sortimentet och hitta din drömbåt. 

terhi saiman

 

 

Suzumar

 suzumar

För sommarens utflykter och familjenöjen är Suzumar gummibåtar utmärkta. Dessa suveränt smidiga båtmodeller kombinerade med Suzukis 4-takts utombordsmotorer blir enkla att handha och helt oemotståndliga.

Fördelarna med en uppblåsbar båt är många. De är lätt att transportera, enkel att förvara och har samtidigt mycket goda sjöegenskaper.

 

 

 Securmark logo W150 

Stöldmärkning av båtar.


Ett effektivt sätt att hindra stöld är att se till att båten eller motorn har ett begränsat värde för tjuven. Detta leder oftast till att uppmärksamheten går till ett annat objekt. Den effekten uppnås med Securmark. Märkkoden som appliceras på både båt och motor är omöjlig att avlägsna. Dessutom registreras alla uppgifter om objekten och dess ägare i Securmarks databas.

Vi ser till att din båt har Secumarks märkkod.