Försäkring 

B&C Marine - Försäkringsombud för Svedea och Atlantica! Svedea erbjuder dessutom märkesförsäkring till dig som köper en båt med Suzukimotor, Kawasaki vattenskoter, Arctic Cat snöskoter eller ATV från flera ledande märken!

Tillsammans hjälps vi åt att finna den försäkring som passar era behov bäst. Teckna er försäkring hos oss till en lägre premie. Kontakta oss för mer information och låt oss göra en premieberäkning för er pärla!

I samarbete med våra försäkringspartners erbjuder vi dig en försäkring till en förmånlig premie samt ett säkerhetspaket som gör det svårare för tjuven. I säkerhetspaketet ingår bland annat ett aktivt söksystem, elektronisk startspärr och märkning med Securmark Stöldmärkning.

 

Finansiering 

Vi erbjuder finansiering genom Wasa Kredit samt Swedbank Finans! 

Hos Wasa Kredit och Swedbank Finans kan du låna ända upp till 80% av priset, och resterande 20% betalar du kontant eller med ett inbytesobjekt. I samråd med dig lägger vi upp en amorteringsplan som är anpassad till lånets storlek. Du kan lösa lånet i förtid eller göra extra amorteringar utan extra kostnad.