Service

DSC 0301ny

 

Verkstad:

Vi på B&C Marine erbjuder flertalet tjänster inom båtservice. Vår verkstad är auktoriserad för Suzuki utombordare, men vi tar gärna emot andra motormärken också. 

Förutom båtmotorer mekar vi även med vattenskotrar, fyrhjulingar och snöskotrar. Följ länken "Verkstad" till höger för mer info. 

  

Vinterförvaring inomhus och utomhus!

Hos oss finns möjlighet till både varmförvaring inomhus och kallförvaring utomhus. Vi erbjuder även uthyrning av bockar, för dig som inte har egen trailer att förvara båten på. Om du vill sköter vi även upptagning och sjösättning. Följ länken "Vinterförvaring" till höger för prislista. 

 

Vårrustning

Det är fantastiskt när våren kommer och båtsäsongen börjar närma sig. Vi hjälper dig gärna med vårrustning av din båt inför säsongen, allt från enklare arbeten till att vi tar totalansvar för all service  och lägger båten på plats i sjön. Med andra ord - vi sköter gärna hela vårrustningen för dig så kan du helt njuta av vårens ankomst.

 

 DSC 0309ny

 

Vinterservice och konservering 2018!

From denna säsong kommer vi att försöka göra de flesta vinterservicar och motorkonserveringar på vår verkstad. Detta både av miljömässiga skäl samt med tanke på mekanikernas arbetsmiljö. Hör därför gärna av dig så fort du har bestämt när båten ska tas upp, så kan vi boka en tid för service hos oss, innan båten ställs på sin vinterplats.