Service

DSC 0301ny

 

Verkstad:

Vi på B&C Marine erbjuder flertalet tjänster inom båtservice. Vår verkstad är auktoriserad för Suzuki utombordare, men vi tar gärna emot andra motormärken också. 

Förutom båtmotorer mekar vi även med vattenskotrar, fyrhjulingar och snöskotrar. Följ länken "Verkstad" till höger för mer info. 

Vi söker fler mekaniker till vårt team! 
Är du mekaniker och vill ha ett varierande jobb med inriktning mot det marina? 
Hos oss får du jobba med stora som små båtar, vattenskotrar, snöskotrar och fyrhjulingar. Vi servar, reparerar, förvarar samt säljer reservdelar.

Vi söker dig som är driven och som tar eget ansvar över ditt jobb. Tidigare erfarenheter av branschen är meriterande, men inget krav.

Maila ditt CV till Ronny på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Vinterförvaring inomhus och utomhus!

Hos oss finns möjlighet till både varmförvaring inomhus och kallförvaring utomhus. Vi erbjuder även uthyrning av bockar, för dig som inte har egen trailer att förvara båten på. Om du vill sköter vi även upptagning och sjösättning. Följ länken "Vinterförvaring" till höger för prislista. 

 

Vårrustning

Det är fantastiskt när våren kommer och båtsäsongen börjar närma sig. Vi hjälper dig gärna med vårrustning av din båt inför säsongen, allt från enklare arbeten till att vi tar totalansvar för all service  och lägger båten på plats i sjön. Med andra ord - vi sköter gärna hela vårrustningen för dig så kan du helt njuta av vårens ankomst.

 

 DSC 0309ny