Vi hjälper dig ut på sjön!
Med många års erfarenhet och ett genuint intresse för båtar och båtliv ser vi till att hitta rätt båt för dig.

Nyhet 2024, HR Boat!

Vi är glada att under våren 2024 kunna visa upp en komplett visningsserie från HR Boat, rykande färska från fabriken i Laxå. 

HR Boat, även känt som Höga Rodd, är kända för sina snygga och prisvärda plastbåtar med hög kvalité och säkerhetstänk. 

Klicka på bilden för att läsa mer om varför du ska välja en HR! 

 

Modeller på lager:


442 SC

460 Fishing

480 BR

532 CC

555 BR

575 CC

602 BR

5.5 Fishing (Nyhet 2024!) 

Båtar till salu

I vår butik på Blocket finns alla våra annonser. Följ Blocket-loggan på startsidan för att komma dit!

Capelli Västerås

Capelli

Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. Capelli är båtarna för dig som önskar njuta av lyxig komfort och gott om plats för umgänge utan att för den skull behöva avstå från praktiska stuvutrymmen och förstklassiga sjöegenskaper.
Arronet Västerås

Arronet

I en Arronet-båt får du både körglädje och stabilitet i ett. Båtarna tillverkas i Öregrund av saltvattenbeständig aluminium, med förstärkta krav och ett minimum av åldrande material. De är handgjorda och tål tuffa påfrestningar tack vare en stark konstruktion. Skulle båten vattenfyllas flyter den ändå, eftersom den är försedd med luftkuddar. Vi kan erbjuda modellerna Arronet 16 och 18, som levereras med fyrtaktsmotorer från Suzukis utombordarprogram.
Realcraft Västerås

Realcraft

Realcraft har båtar som passar till familjens utflykter, öpendlaren, sportfiskaren, till dig som vill kombinera familjens utflykter med sportfiske. Det finns något för alla! Lättskötta aluminiumbåtar av högsta kvalité till ett mycket attraktivt pris. Kraftigt helsvetsat skrov gjort av marinaluminium 5083 med längs- och tvärgående balkar.

HR

HR Boat Sweden även känt som Höga Rodd, är ett helsvenskt företag som sedan mitten på 70-talet tillverkar rodd- och styrpulpetbåtar. Deras policy är att tillverka båtar med optimalt inbyggd sjövärdighet och säkerhet.

Ocean Master

Sportiga daycruisers i norsk design. Snygga linjer och smarta lösningar gör dessa båtar till de optimala båtarna för sommarens utflykter.
Kimple båt

Kimple

Kimples båtar tillverkas av marinaluminium och har en låg bränsleförbrukning tack vare att de väger lite och har skrovformer som gör att de planar lätt. Med en motor från Suzukis utombordarprogram får du en båt med god bränsleekonomi och ett bra andrahandsvärde.
Terhi båt

Terhi

En Terhi ABS-båt är ett säkert val för hela familjen. Båtarna är beständiga och väldigt slagtåliga, och de bibehåller sitt värde längre än andra likartade båtar. Terhi ABS-båtar är ytterst stabila och lättskötta, och en hög slutfinish gör att hela familjen njuter av båtlivet. Bekanta dig med sortimentet och hitta din drömbåt.
Suzumar båt

Suzumar

För sommarens utflykter och familjenöjen är Suzumar gummibåtar utmärkta. Dessa suveränt smidiga båtmodeller kombinerade med Suzukis 4-takts utombordsmotorer blir enkla att handha och helt oemotståndliga. Fördelarna med en uppblåsbar båt är många. De är lätt att transportera, enkel att förvara och har samtidigt mycket goda sjöegenskaper.

Finans och försäkring?

Stöldmärkning av båtar

Ett effektivt sätt att hindra stöld är att se till att båten eller motorn har ett begränsat värde för tjuven. Detta leder oftast till att uppmärksamheten går till ett annat objekt. Den effekten uppnås med Securmark. Märkkoden som appliceras på både båt och motor är omöjlig att avlägsna. Dessutom registreras alla uppgifter om objekten och dess ägare i Securmarks databas. Vi ser till att din båt har Secumarks märkkod.