Inomhus och utomhus

Vinterförvaring

Vi erbjuder 3 typer av vinterförvaring:

 

-Varmhall. Här står din båt varmt inne i någon av våra hallar, underhållsladdning av batteri/batterier ingår.

Vid varmhallsförvaring hos oss erbjuds inte tillgång till båten för egna jobb under förvaringsperioden. Arbeten som du vill få utförda går att boka via vår verkstad.

 

-Kallt i inhägnad, Johannisbergsvägen. Här står din båt kallt i vår inhägnad som ligger i direkt anslutning till vår verksamhet på Lövudden.

Inhägnaden är låst, larmad och kameraövervakad förutom under våra öppettider. Här ingår krympplastning av din båt, eventuella övriga arbeten bokas via vår verkstad.

Vid kallförvaring i vår inhägnad på Johannisbergsvägen erbjuds inte tillgång till båten för egna jobb under förvaringsperioden.

 

NYTT FÖR I ÅR!

-Kallt i inhägnad, Slakteriområdet. Här står din båt kallt i vår inhägnad som ligger på slakteriområdet (precis bredvid hackstarondellen).

Inhägnaden är låst och larmad med tillgång endast för de som har förvaringsplats där. Om du önskar få några arbeten utförda av oss så bokas detta via vår verkstad.

På denna förvaringsyta finns även möjlighet att göra egna jobb på båten och det finns tillgång till el och vatten.

Om du vill boka förvaringsplats och behöver hjälp med upptagning och transport av din båt dit så kan detta bokas via oss, vi kan transportera båtar upp till ca 60 fot (lite beroende på höjden, vi kan t.ex. inte transportera icke avmastade segelbåtar eller ovanligt högbyggda båtar till denna yta då transporten går förbi vissa höjdhinder).

 

Hör gärna av dig om du har frågor som berör förvaring eller önskar offert på förvaring av din båt.

Helhetslösning

Använd gärna vår helhetslösning med vinterförvaring, service och vårrustning så blir ditt båtliv enkelt och din båt blir i prima skick till båtsäsongen. Kontakta oss gärna så ser vi till att det blir en lösning som passar just dig!

Vad säger våra kunder om oss?

Toppbutik med fantastisk känsla för kundservice. Bra priser och kvalitetsmedvetenhet.

Marcus Lundberg

Välsorterad båttillbehör butik. Trevlig service & kunnig personal.

Jan Åsberg

Bästa marinan/båtbutiken. Tar järna en omväg och handlar här. Service och trevlig personal!

Johan Eriksson