Båtmotorer för alla smaker

Suzuki motor

Suzuki

Suzukis strävan att utveckla och effektivisera fyrtaktsutombordare har lett till att de har presenterat fler högteknologiska lösningar än någon annan utombordstillverkare. Suzuki är idag i spetsen vad det gäller prestanda, driftsäkerhet och teknisk kvalitet.

ePropulsion

Spirit utombordaren med batteri är portabel och lätt att transportera. Det ska vara ett nöje att ha Spirit 1.0 i din utrustningslista när du förbereder en resa.

Stöldmärkning av båtarmotorer

Ett effektivt sätt att hindra stöld är att se till att båten eller motorn har ett begränsat värde för tjuven. Detta leder oftast till att uppmärksamheten går till ett annat objekt. Den effekten uppnås med Securmark. Märkkoden som appliceras på både båt och motor är omöjlig att avlägsna. Dessutom registreras alla uppgifter om objekten och dess ägare i Securmarks databas. Vi ser till att din båt har Secumarks märkkod.

Vi fixar grovjobbet!

Ska du byta motor?

Självklart hjälper vi dig hela vägen från start till mål när du bestämt dig för att ge din båt en ny Suzuki! Hör av dig till oss för att få en totaloffert på motorbytet. Med en ny Suzuki får du njuta av lyxen att ha en modern,  driftsäker och bränslesnål utombordare med hela 7 års garanti. Har du redan en motor som är i behov av service fixar vi såklart det också. Vi är auktoriserade för Suzuki men tar även emot andra motormärken i mån av tid.

Suzuki motor västerås