Låt maskinen göra jobbet

Lastmaskiner & Grävmaskiner

Med Kramers hjullastare och även med Kramers teleskophjullastare går det att vända på mycket liten yta - tack vare fyrhjulsstyrningen.

 
 

Lastmaskiner & Hjullastare från Kramer

Hör gärna av dig till oss för mer information om maskinerna

De fyrhjulsstyrda hjullastarna från Kramer är genomarbetade in i minsta detalj och imponerar med den beprövade konstruktionen, som säkerställer oslagbar manövrerbarhet. Tack vare det beprövade, odelade, fordonschassit är våra hjullastare alltid mycket stabila. Dessutom är nyttolasten alltid densamma oavsett vinkeln på hjulen.

Kramers Hjullastere

De så kallade kompaktlastarna, som inkluderar Kramers 5075, 5095, 5085T, 8095 och 8085T, lämpar sig speciellt arbeten på mindre byggarbetsplatser. Minihjullastarna för byggbranschen inkluderar följande gula modeller: 5025 - den minsta minilastaren från Kramer, 5035, 5055, samt den elektriska hjullastaren 5055e, 5065 och den teleskopiska hjullastaren 5065T. Minihjullastarna från Kramer kännetecknas av bland annat deras låga transportvikt.

Hjullastere & teleskoplastare

De gula hjullastarna används som entreprenadmaskiner där det gäller att flytta jord, lossa skrymmande gods, transportera rör eller till och med pallar med sten. De gula lastarna från Kramer inte bara i byggbranschen, där de bevisar Kramers kvalitet som entreprenadfordon på byggarbetsplatser i innerstaden, utan även i grustag och på återvinningsanläggningar. Tack vare sin kompakta design är de även välsedda medhjälpare i trädgårdsarbete och landskapsarkitektur.

Teleskophjullastare

Kramers teleskophjullastare är riktiga multitalanger och ytterst flexibla vad gäller arbetsuppgifterna tack vare de många redskapen. Alla våra teleskophjullastare kombinerar modern motorteknik, årtionden av erfarenhet och kunnande i utvecklingen av maskinerna. Den odelade fordonsramen garanterar god stabilitet, mycket god manövrerbarhet och konstant nyttolast.

Från Wacker Neuson

Grävmaskiner och hjullastare

Varje byggarbetsplats är annorlunda. Därför kan du välja den grävmaskin som passar dig ur Wacker Neusons sortiment. Vi erbjuder olika typer av grävmaskiner: Både elektriska och konventionella, med band eller hjul, med eller utan bakre överhäng – du får alltid en maskin som är robust, kraftfull och lätt att använda.

Hjullastare

Transportera material, sköta grönområden eller röja snö. Det är endast några av de områden där våra hjullastare används. Tack vare de många redskapen kan du alltid få tag på det universalverktyg som du just behöver. Självklart är våra hjullastare dessutom ytterst kraftfulla, bränslesnåla och komfortabla att köra. De är verkliga allroundmaskiner.